foto

Elvira Bolgova

  • nar. 28.12.1975 (44 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Igra
Rokovoje SMS (TV film)
2014 Пассажир из Сан-Франциско
2012 Rebjonok
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2008 Na plný plyn
Tenkrát v provincii
2007 Putěšestvije vo vljublennost (TV film)
Tak ně byvajet (TV film)
2006 Geroj našego vremeni
1998 Retro vtrojom

TV seriály

2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
2015 Posledňaja žertva Anny (TV seriál)
2014 Děvuška srednich let (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Papa naprokat (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2002 Vremena ne vybirajut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky