foto

Oleg Maslennikov-Vojtov

  • nar. 18.10.1977 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kalejdoskop suďby (TV film)
2016 Oseňu 41-go
2014 Zolotaja něvesta
Č/B
2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2011 Tolko ty (TV film)
2008 Čizkejk
2007 Tri dnya v Odesse
2006 Proryv

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Petěrburgskij roman (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Děvuška srednich let (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Slava (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Probužděnije (S01E12)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
2009 Cyganki (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace