foto

Gudrun Gundelach

  • nar. 3.8.1942 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Schlimmer geht immer (TV film)
2013 Crushed Willi
Der Tag, an dem ich aus der Zeit fiel
2012 Nur eine Nacht (TV film)
2010 Run Granny Run!
2009 Dora Heldt: Urlaub mit Papa (TV film)
2008 Putzfrau Undercover (TV film)
2007 Free Rainer
2003 In der Höhle der Löwin (TV film)
Mama macht's möglich (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
1994 Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
1991 Maso
1988 Due croci, Le (TV film)
1977 Svastica nel ventre, La
1970 Jonathan
1968 Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
1966 Ono

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
Ok, in der Tonlage klingt das schon irgendwie dramatisch... (S07E08)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wer rastet, rostet (S09E16)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Verpasste Chancen (S03E13)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ende und Anfang (S20E28)
Wilsberg (TV seriál)
Der Betreuer (E53)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Dicke Luft (S03E08)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zahltag (S05E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1971 Wie sag ich's meinem Kinde?
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky