foto

Jochen Busse

  • nar. 28.1.1941 (78 let)
    Iserlohn, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Im Winter, so schön
2011 Loď snů - Kambodža (TV film)
2006 Papa und Mama (TV film)
2005 Ewig rauschen die Gelder (TV film)
Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
2001 Lední medvídek
1999 Altöl und Champagner (studentský film)
1998 Sólo pro klarinety
1996 Lorenz v zemi lhářů
1995 Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Asterix dobývá Ameriku
1993 Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Hochwürden erbt das Paradies (TV film)
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
Jeď trabi jeď 2
Langer Samstag
Wir Enkelkinder
1990 Eine Frau namens Harry
1988 Něžní zmatkáři 2
1986 Geld oder Leber!
1985 Dva nosáči a video
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
Dva nosáči tankují super
Rekord, Der
Wannseekonferenz (TV film)
1983 Dva supernosáči
Kehraus
1978 Hausfrauen-Report 6: Warum gehen Frauen fremd?
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1974 Alexander und die Töchter (TV film)
1973 Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
Tod auf der Themse (TV film)
1972 Hausfrauen-Report 3
Tod im Studio
Trubel um Trixie
1971 Birdie
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
Tante Trude aus Buxtehude
1970 Die Jungfrauen von Bumshausen
Engel, die ihre Flügel verbrennen
Hauser's Memory (TV film)
Inspektor Perrak greift ein
Jonathan
Liebling, sei nicht albern!
Wenn die tollen Tanten kommen
1969 Ehepaar sucht gleichgesinntes
Jungen Tiger von Hongkong, Die
1968 Match (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Teerosen (TV film)
Wirb oder stirb (TV film)
1960 Mit 17 weint man nicht

TV seriály

2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
Rollenspiel (S03E07)
další epizody (7)
2015 Die Mockridges - Eine Knallerfamilie (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2001 Einmal Prinz zu sein (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1995 ...und im Keller gärt es (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Drei Mann im Bett (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
1993 Salto postale (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
Reschkes großer Dreh (TV seriál)
Rette mich, wer kann (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 Hallo Spencer (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
Medienklinik (TV seriál)
1977 Drei sind einer zuviel (TV seriál)
1975 Bitte keine Polizei (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kabarett, Kabarett (TV film)
2003 Knor - Ein Schweineleben oder 110 Kilo in 25 Wochen (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2008 Lachgeschichten (TV pořad)
Markus Lanz (TV pořad)
2007 Danke, Rudi (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2003 Was liest du? - Literarische Comedy (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1995 Jonas’ Check-up (TV pořad)
Lachsalven & Juxraketen (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1992 Jux & Dallerei (TV pořad)
Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
DAS! (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace