foto

Alexandra London

  • nar. 29.4.1973 (46 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Le Coeur des hommes 3
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2009 Je vais te manquer
2008 Útěk Ludvíka XVI.
2004 L'ennemi naturel
2003 Aurélien (TV film)
2001 Madame de... (TV film)
2000 Bratři Sestrovi
Brumes de Manchester, Les (TV film)
Paris-Deauville (TV film)
Sentimentální osudy
1999 Proč právě já?
1998 Chapacan
Un fait divers (TV film)
1997 J'ai horreur de l'amour
1996 Cri de la soie, Le
Mémoires d'un jeune con
1995 Le bonheur est dans le pré
1994 Eugénie Grandet (TV film)
1991 Van Gogh
1989 Manželé, ženy, milenci

TV seriály

2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Mission à Pessac (S01E04)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Réussir ou mourir (S02E06)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky