foto

Gina Comparetto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Applecart
The Labyrinth
2013 Rodokmen
Welcome to Hollywood... Florida (TV film)
2012 T is for Twig
2010 Perfect Combination
2009 Dedd Brothers
2008 Private High Musical

TV seriály

2013 Lucky 13 (TV seriál)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Utlumení vztahů (S05E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Řekni sýr (S05E18)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Zmobilován zaživa (S06E10)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace