foto

Antero Nieminen

  • nar. 17.8.1967 (51 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Supermorče
2016 Mimo mapu
2011 Lasiin maalattu aika (studentský film)
2007 Hopeanuolet (TV film)
2006 Mogadishu Avenue
2004 Kukkia & sidontaa
2003 Rotanloukku (TV film)
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1999 Mahorkka (studentský film)
1998 Maisteri (TV film)
Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
Skin Deep
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 Palkkamurhaajan päivä (studentský film)
Tie naisen sydämeen
1994 Häviäjät (studentský film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin

TV seriály

2015 Roba (TV seriál)
Hyvä päivä (S02E07)
Tuoretta verta (S02E03)
Tarjous (S02E01)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2009 Savuna ilmaan (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2005 Presidentit (TV seriál)
Neljä laukausta (E01)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Työmiehen lauantai (S02E08)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Varhainen aamu poliisilaitoksella (E04)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hulluus ja yhteiskunta

Host

TV pořady

2006 Dekkariaika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace