foto

Walter Grauman

  • nar. 17.3.1922
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 20.3.2015 (93 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
1988 Shakedown on the Sunset Strip (TV film)
1986 Outrage! (TV film)
Who Is Julia? (TV film)
1985 Covenant (TV film)
1983 Illusions (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
1981 Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (TV film)
1980 Memory of Eva Ryker, The (TV film)
Pleasure Palace (TV film)
To Race the Wind (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
Golden Gate Murders, The (TV film)
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
1976 Most Wanted (TV film)
1975 Force Five (TV film)
1974 Manhunter (TV film)
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Forgotten Man, The (TV film)
Paper Man (TV film)
They Call It Murder (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
Poslední útěk
1969 Daughter of the Mind (TV film)
1968 Nick Quarry (TV film)
1966 I Deal In Danger
1965 Rage to Live, A
1964 Dáma v kleci
Letka 633
1963 Uprchlík (TV film)
1957 The Disembodied

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v autobuse (S01E19)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1984 Scene of the Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
V (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1970 Dan August (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace