foto

Ira Levin

  • nar. 27.8.1929
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 12.11.2007 (78 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Rosemary's Baby (TV film) - kniha
2004 Stepfordské paničky - kniha
1993 Někdo se dívá - kniha
1991 Polibek před smrtí - kniha
1987 Stepford Children, The (TV film) - kniha
1980 Revenge of the Stepford Wives (TV film) - kniha
1978 Hoši z Brazílie - kniha
1975 Stepfordské paničky - kniha
1968 Rosemary má děťátko - kniha
1956 Polibek před smrtí - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Stopy (TV film) - divadelní hra
1982 Smrtící past - divadelní hra
1971 Dr. Cook's Garden (TV film) - divadelní hra
1965 Hledá se Bunny Lakeová
1963 Vlastní žena se nekritizuje - divadelní hra
1958 No Time for Sergeants - divadelní hra

TV seriály

1964 No Time for Sergeants (TV seriál) - divadelní hra
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace