Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Eberhartová (Nicole Kidmanová) je úspěšná televizní producentka, která však kvůli násilnému incidentu, vyvolanému jejím kontroverzním pořadem, dostane v prestižní televizní společnosti výpověď. Když se následkem toho zhroutí, přestěhuje se s manželem Walterem (Matthew Broderick) a dvěma dětmi z Manhattanu do dokonalého moderního městečka Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné. Zdejší ženy se skvěle starají o své protějšky, o domácnost, a dokonale plní své manželské povinnosti. Joanna si společně se svými přáteli - spisovatelkou a vyléčenou alkoholičkou Bobbie (Bette Midlerová) a extravagantním homosexuálem Rogerem (Roger Bart) – záhy uvědomí, že zde něco není v pořádku. A že nic není takové, jak se na první pohled zdá… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Já nepeču, protože mám penis.“ To si musím zapamatovat a použít někdy doma v kuchyni.. Režisér ze země Oz přetransformoval satirický thriller na poťouchlou komedii, obsadil slaboučkého Brodericka, který vedle N.Kidman vypadá jako její mladší brácha a definitivně vše zazdil do věže zapomnění přídavkem imbecilního konce. Naprosto zbytečný film.. Mnozí muži by jistě ocenili mít doma na jeden den v týdnu drahou polovičku na dálkové ovládání s tlačítky jako: Uvař, Přines, Nafouknout prsa, Nadržená nálada, Orální sex, Bankomat, Tichý režim a měli by tak vše důležité snáze pod kontrolou (možná i dva dny by nebyly k zahození).. V opačném případě by ženám nejspíš stačilo na ovladači vlastního muže prosté tlačítko OFF, či v krajních případech "Zahájení odpočítávání sebedestrukce…" ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být?????Takové znásilnění vynikajíci knižní předlohy mého oblíbeného spisovatele.Chudák Ira Levin.Věřím že se musí při každé televizní repríze otáčet v hrobě.To že v tom hraje Matthew Broderick kterého zrovna moc nemusím ještě chápu.Ale kam dala oči Nicole Kidman to fakt nechápu.A kdo četl knížku tak semnou musí souhlasit.A pan režisér Frank Oz ?Tak toho bych pověsil za koule do průvanu.A pokud neumřel tak tam visí dodnes. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Není to žádná bomba, ale dá se na to celkem v klidu dívat. Nicole Kidman tentokráte nedává vyniknout svůj talent ani zdaleka tak výrazně, jako v některých jiných dílech, ale jeden její výraz (když jí její šéfka řekne, ehm, no však vy víte co), kdy na její tváři v několika vteřinách úplně vidíme proměnu jejího vnitřního rozpoložení, tak ten fakt stojí za zmínku. :-) Ira Levin by z tohoto výsledku zfilmování své knihy asi nadšením neskákal, ale je to relativně svěží. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Že by šlo o nějaký přehmat, který jsem dneska udělal, tak to říct nemohu. Prvotní plán byl Stepford Wives 1975 a nějakou chybou v Matrixu jsem sáhl trošku vedle. No nevadí, zhruba v polovině jsem zjistil, že vlastně koukám na něco jiného. Na druhou stranu je lepší nejdříve pustit hůř hodnocenou verzi a po sléze lépe. Musím přiznat, že nejsem tolik zklamán, jde o stravitelnou záležitost, která se jednou zvládnout dá. Nicole Kidman nevadila a do role se hodila, ale že bych jí musel v blonďaté vidět znovu, tak to ne. Doufám, že starší verze bude s lepší atmosférou a trošku hororovější, protože tohle byla spíše pohádka a vše moc barevně vykreslené na můj vkus. Takhle dokonalost v mých očích každopádně nevypadá .. 4/10 = 46% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (16)

  • Když Mike (Christopher Walken) v pánském klubu předvádí animovanou reklamu na Stepfordské paničky, jedna pasáž pojednává o ingrediencích, které se tu přidávají ženám do mozku. Tyto ingredience jsou: „Sugar, Spice and Everything nice.“ Tato pasáž je převzatá z intra seriálu Powerpuff Girls (od r. 1998), kde takto byly stvořeny jeho hlavní hrdinky. (Stejšn)
  • Walter (Matthew Broderick) ve filmu odkáže na píseň „The Wind Beneath My Wings“. Tou se proslavila Bette Midler, která taktéž účinkuje ve filmu. (imro)

Reklama

Reklama