foto

Bruno Nuytten

  • nar. 28.8.1945 (73 let)
    Melun, Seine-et-Marne, Île-de-France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Jim, la nuit (TV film)
2000 Passionnément
1992 Albert souffre
1988 Camille Claudelová

Dokumentární

2008 Byl jednou jeden film: Poslední tango v Paříži (TV film)
2003 Il était une fois... (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Nuytten/Film

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace