foto

Richard S. Castellano

  • nar. 4.9.1933
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 10.12.1988 (55 let)
    North Bergen, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kmotr 1, 2, 3 (TV film)
1982 Dear Mr. Wonderful
1981 Gangster Wars
1980 Night of the Juggler
1973 Honor Thy Father (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Kmotr
1970 Milenci a další cizinci
1966 Krásné šílenství
Star Wagon, The (TV film)
1963 Muž, o němž nic nevím

TV seriály

1981 Gangster Chronicles, The (TV seriál)
1975 Joe and Sons (TV seriál)
1972 Super, The (TV seriál)

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace