foto

Richard S. Castellano

  • nar. 4.9.1933
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 10.12.1988 (55 let)
    North Bergen, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kmotr 1, 2, 3 (TV film)
1982 Dear Mr. Wonderful
1981 Gangster Wars
1980 Night of the Juggler
1973 Honor Thy Father (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Kmotr
1970 Milenci a další cizinci
1966 Krásné šílenství
Star Wagon, The (TV film)
1963 Muž, o němž nic nevím

TV seriály

1981 The Gangster Chronicles (TV seriál)
1975 Joe and Sons (TV seriál)
1972 Super, The (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ztracená minulost

Host

TV pořady

1971 The 43rd Annual Academy Awards (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky