foto

Alexander Podolkhov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace