foto

Sari Siikander

  • nar. 26.6.1964 (55 let)
    Valkeakoski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Sokkotreffit
2016 Po třídním srazu (studentský film)
2014 Hyväntekijä (TV film)
2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2006 Rock'n Roll Never Dies
2005 Aikuisten oikeesti (divadelní záznam)
2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
Kukkia & sidontaa
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)
2001 Klassikko
Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Autobus sebevrahů
Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1997 Juhannustarinoita
1993 Paatti (studentský film)

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
Phantom (S01E05)
Onnela (TV seriál)
Salakakkijan paluu (S02E03)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
další epizody (10)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
Leikin loppu (S03E05)
další epizody (4)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Sänky (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
Vapaa pudotus (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Ottaako sydämestä? (TV seriál)
Suloinen myrkynkeittäjä (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Vino Show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace