foto

Stefan Becker

  • nar. 5.10.1972 (46 let)
    Hoya, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak napálit banku
2008 Zúčtování (TV film)
2001 Poradce
2000 Ein Samstag dauert 90 Minuten (studentský film)
Luna (studentský film)
1998 Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
1997 Easy Day
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)

TV seriály

2013 Binny a duchové (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Poslední plavba lodi Gustloff (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace