foto

Micaela Kreißler

  • nar. 16.6.1941 (78 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Doppelter Einsatz - Nachtvögel (TV film)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Hunderttausend (TV film)
1982 Kein Mann für zwei (TV film)
1980 Puppen für die Nacht (TV film)
1978 Blanka (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Haus am Meer (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenig gebraucht - fast neu (TV film)
Happy End (divadelní záznam)
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Ein verdammt schöner Tag (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Heimliche Hände (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
1974 Heiße Spuren (TV film)
Siebzehn Brote (TV film)
1973 Das Honigfaß (divadelní záznam)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Die Zwillinge
1972 Bettina von Arnim
Don Juan (TV film)
1971 Mein Freund (TV film)
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Außenseiter (TV film)
1969 Ljubow Jarowaja (TV film)
1964 Rote Rosen für mich (TV film)
1963 Wenn die Rosen tanzen (TV film)
1960 Klamné iluze
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)

TV seriály

2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frauen in der Krise (S09E31)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Lieben heißt auch loslassen (S04E22)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1991 Die Eisprinzessin (TV seriál)
Leonie Löwenherz (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky