foto

Atticus Mitchell

  • nar. 16.5.1993 (26 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Riot Girls
2017 Darker Than Night
2015 Stonewall
2014 What We Have
2013 Kolonie
Tábor zombí (TV film)
2012 Rádio Rebel (TV film)
2010 Moje chůva upírka (TV film)

TV seriály

2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Bratrský výlet (S04E03)
Přeměna (S04E02)
The Expanse (TV seriál)
Triple Point (S03E05)
Reload (S03E04)
2017 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Do boje! (S03E10)
Noc zúčtování (S03E09)
Cesta za záchranou (S03E01)
2016 Second Jen (TV seriál)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
The Heap (S01E08)
A Muddy Road (S01E03)
Krokodýlí dilema (S01E01)
2013 Hard Rock Medical (TV seriál)
2011 Moje chůva upírka (TV seriál)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace