foto

Ian MacNaughton

  • nar. 30.12.1925
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 10.12.2002 (76 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Monty Python Live
1989 Parrot Sketch Not Included: Twenty Years of Monty Python (TV film)
1982 Monty Python v Hollywoodu (divadelní záznam)
1979 Le Petomane
1976 Out of the Trees (TV film)
1973 Secrets (TV film)
1971 A teď něco úplně jiného
Monty Python's Fliegender Zirkus (TV film)

TV seriály

1974 Rising Damp (TV seriál)
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Party Political Broadcast (S04E06)
Mr. Neutron (S04E05)
Hamlet (S04E04)
další epizody (6)
1973 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
The British Showbiz Awards (S03E13)
A Book at Bedtime (S03E12)
Dennis Moore (S03E11)
1972 Milligan in... (TV seriál)
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
E. Henry Thripshaw's Disease (S03E10)
The Nude Man (S03E09)
The Cycling Tour (S03E08)
další epizody (10)
1970 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Royal Episode 13 (S02E13)
Spam (S02E12)
How Not to Be Seen (S02E11)
další epizody (13)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Intermission (S01E13)
The Naked Ant (S01E12)
The Royal Philharmonic Orchestra Goes to the Bathroom (S01E11)
další epizody (12)
Q5 (TV seriál)
1968 Braden's Week (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prometheus - a.z.
1962 Lawrence z Arábie
1959 Idol on Parade
1958 The Safecracker
The Silent Enemy
1956 X the Unknown
1953 Laxdale Hall
Rob Roy, the Highland Rogue

TV seriály

1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
1961 You Can't Win (TV seriál)
1959 Tell It to the Marines (TV seriál)

Dokumentární

1999 30 Years of Monty Python: A Revelation (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

1974 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Party Political Broadcast (S04E06)
Mr. Neutron (S04E05)
Hamlet (S04E04)
další epizody (6)
1973 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
The British Showbiz Awards (S03E13)
A Book at Bedtime (S03E12)
Dennis Moore (S03E11)
1972 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
E. Henry Thripshaw's Disease (S03E10)
The Nude Man (S03E09)
The Cycling Tour (S03E08)
další epizody (10)
1970 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Royal Episode 13 (S02E13)
Spam (S02E12)
How Not to Be Seen (S02E11)
další epizody (13)
1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Intermission (S01E13)
The Naked Ant (S01E12)
The Royal Philharmonic Orchestra Goes to the Bathroom (S01E11)
další epizody (8)

Host

TV pořady

1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace