Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Druhé zhlédnutí] Monty Pythoni by určitě sestavili "nabitější" setlist jejich gagů, i když čestné výjimky geniality hlavně v podobě švihlé chůze a kanadských dřevorubců se najdou. Celkem je spíše zajímavé sledovat to, že několik "vyvolených" se mohlo účastnit takovéto fanouškovské akce. O to větší škoda, že většina z náš už takovou příležitost nikdy mít nebude. 70 % ()

numi 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu se rozepisovat co a jak. Jestli máte problémy s návaly smíchu, tak na tohle nekoukejte, protože byste mohli taky smíchy umřít. Pánové, smekám. Pochvala také patří geniálnímu publiku - to musel být komparz z Anglie, protože to rozhodně nebyli amíci... ;o) Těžko sice tohle označit za film, ale hodnotí se tady i hudební DVD, takže si s radostí zahodnotím taky... Hvězda dolů za ty dvě improvizované scénky bez pointy (ostatní improvizované byli ovšem famózní) a krátkou stopáž. [duben 2006] ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Tak jako je Létající cirkus stvořený pro televizi, je Live at the Hollywood Bowl nejlepší naživo, proto nemůže nikdy na obrazovce vyniknout více než Pythonovic jiné eskapády. Pokud ale více jak hodinu sledujete ty nejlepší scénky s občas přidanou písničkou a ještě se do toho pánové nebojí vyjít směrem do publika, tak to nemůže dopadnout jinak než geniálně. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby mali kabaretné skeče a humorné scénky, z ktorých sa skladá prakticky celý film, úroveň aj v nasledujúcom filme, nie je čo riešiť. Perfektné parodovanie samotného amerického národa si Američania prekvapivo užívali, nie však menej ako ja. A nie len to, na ranu sa dostávajú aj Briti samotní, nemeckí a grécky filozofi atď. Negatívum potom vidím už len v muzikálnom podtóne, ktorý v pár piesňach vôbec nenadchol. 80%. ()

Mairiel 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, i když rozhodně ne z Monty Pathonů samotných! Jenom ten zážiten nemůže být takový, když poblikum zuřivě hvízdá a křičí ještě před začátkem skeče a navíc hercům málem napovídá text. To, že všichni diváci znají Létající cirkus nazpamět jim jde samozřejmě k dobru, ale požitek z vystoupení to poněkud kazí. ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný prvými analógovými High Definition videokamerami Bosch Fernseh KCK-40 s modifikovanou šírkou pásma z 5,5 MHz na 10 MHz a s rýchlosťou 24 políčok za sekundu, hotové video bolo potom prepálené na 35mm film. (BlueNeon81)

Reklama

Reklama