Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak pověstnej suchej anglickej humor mě asi minul velkym obloukem. Ze začátku to vypadalo docela slibně, ale po pár minutách jsem u toho málem usnul. Kdybych měl z celýho pořadu vybrat všechny vtipný scénky, tak to vystačí možná tak na 15 minut. Zbytek byl totální trapas. Jestli tohle byl výběr toho nejlepšího, tak by mě fakt zajímalo, jak asi vypadaj ostatní scénky z toho pořadu. To bude asi dobrá debilita. No létající cirkus si pro sebe zařadim někam vedle červenýho trpajzlíka. Všude o tom čtu, jaká je to neuvěřitelná legrace, ale já u toho chcípám nudou. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ačkoliv jsem milovník britského humoru, Monty Pythoni jsou příklad toho, že tohle fakt nedávám. Některé scénky jsou perfektní a ani já bych se je nebál označit za přímo geniální, některé jsou podivné a trapné a ty bohužel v druhé polovině převažují. A ani předěly Terryho Gilliama mi nikdy nebyly extra sympatické, totéž tedy samozřejmě platí i zde. John Cleese je neskutečný génius, ostatní členové jsou jen výborní. Tři hvězdy si film taky nezaslouží, protože prostě není ničím průměrný, ale i tady je to v mém případě těsně a u úplně všech ostatních čistě o osobním kusu. Tímhle filmem asi s Pythony už definitivně končím. 70%. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud jste sledovali Létající cirkus, tak ty skeče všechny znáte a stopáž jednotlivých dílů seriálu byla této struktuře mnohem přiměřenější. Monty Python v celovečerní podobě potřebují příběh, na který svůj anarchisticky nezvladatelný humor navěsí. Naštěstí jim to došlo a následující filmy už byly lepší (70%). ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Některým filmům by sedla věta ,,a teď něco úplně jiného''. Nejenže se další scéna by se nehodila k předchozí, ale ani by ve filmu neměla co dělat. Jenže, toto je něco úplně jiného. Jsou to Monty Python (to jste nikdo nevěděli, což?), tudíž se můžete těšit na sled scének vtipných, vtipnějších i nejvtipnějších. Hlavně vás prosím, abyste nad žádnou nepřemýšleli....! ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2009-03-09] * "How to Avoid Being Seen" je vynikající začátek. Podobnou kvalitu si udržuje i většina dalších skečů ("The Dead Parrot", "The Upper Class Twit of the Year", Kilimandžáro, Krotitel lvů, Myší varhany, Sebeobrana proti ovoci a další). Animované vsuvky jsou méně vtipné a některé scénky taky nemají tu pravou šťávu, ale špatné rozhodně nejsou a aspoň umožní na chvilku nabrat dech a sebrat koncentraci na další útoky na bránici. Možno vidět kdykoliv a od libovolné minuty filmu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama