foto

Guy Thauvette

  • nar. 19.3.1944 (76 let)
    Pointe-des-Cascades, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Le Club Vinland
2019 I'll End Up in Jail
2018 Cash Nexus
2017 Pieds nus dans l'aube
2015 Endorfin
2014 Parta mimo zákon
2013 Vic+Flo viděly medvěda
2012 L'affaire Dumont
2008 Bez vraždy za létem
Déserteur, Le
Nezbytnosti života
Veřejný nepřítel č. 1
2006 A Sunday in Kigali
Secret de ma mère, Le
2004 Bludiště vzpomínek
Espérance, L'
2002 Chyť mě, když to dokážeš
1993 Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1992 Fenêtre, La
1991 Montréal vu par...
1990 Cargo
Rafales
1989 Sous les draps, les étoiles
1988 Spiknutí ve vlnách (TV film)
1987 Le Frère André
Les fous de Bassan
1986 A potom zemřeš
Anne Trister
1985 Visage pâle
1983 Maria Chapdelaine
1980 Homme à tout faire, L'
1972 Montréal blues

TV seriály

2020 Le Phoenix (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Blue Moon (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
District 31 (TV seriál)
2015 Marche à l'ombre (TV seriál)
2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2012 Apparences (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
2005 Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Faut placer Pépère (S02E10)
2004 Temps dur (TV seriál)
2002 Asbestos (TV seriál)
1997 Ces enfants d'ailleurs (TV seriál)
1995 4 et demi... (TV seriál)
Scoop IV (TV seriál)
1994 Scoop III (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)
1986 Miami Vice (TV seriál)
One Way Ticket (S02E14)
1981 Fils de la liberté, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky