foto

Ieva Lucs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2008 Obdiv

TV seriály

2014 Spun Out (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
2011 Good Dog (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nejkrásnější dárek (S03E13)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace