foto

Peggy Cass

  • nar. 21.5.1924
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 8.3.1999 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Zoja (TV film)
1993 Emperor's New Clothes, The
1984 Cheaters
1981 Leprechaun's Christmas Gold, The (TV film)
1970 Paddy
1969 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
Setkání s múzou
1961 Gidget Goes Hawaiian
1958 Auntie Mame
1952 Manželský život

TV seriály

1987 Women in Prison (TV seriál)
1980 To Tell the Truth (TV seriál)
1969 To Tell the Truth (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1961 The Hathaways (TV seriál)
1957 The Jack Paar Tonight Show (TV seriál)
1954 Tonight Show, The (TV seriál)

TV pořady

1990 To Tell the Truth (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1980 Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1977 Shoot for the Stars (TV pořad)
1973 Jack Paar Tonite (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
You're Putting Me On (TV pořad)
1958 Keep Talking (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace