foto

Norman Fell

  • nar. 24.3.1924
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 14.12.1998 (74 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Beach House
1996 Destiny of Marty Fine, The
1995 Family Reunion: A Relative Nightmare (TV film)
1993 Hexina
Někdo to rád studené
1991 For the Boys
Krchov
With Friends Like These...
1990 You're Driving Me Crazy
1989 CHUD II.
1987 Stripped to Kill
1985 Transylvania 6-5000
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Příběh Jesseho Owense (TV film)
1983 Uncommon Valor (TV film)
1981 Chci jen syna
Správná trefa
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
Getting There (TV film)
Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
The Kinky Coaches and the Pom Pom Pussycats
This Year's Blonde (TV film)
1978 Konec
Rabbit Test
1977 Guardian of the Wilderness
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
Risko (TV film)
1975 Death Stalk (TV film)
Kleopatra Jones a zlaté kasino
1974 Letiště 1975
Thursday's Game (TV film)
1973 Charley Varrick
Going Places (TV film)
Sicilské nešpory
1972 Heist, The (TV film)
1970 Hlava 22
Přesnídávka s diamanty
1969 Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
Three's a Crowd (TV film)
1968 Bullittův případ
Sergeant Ryker
Tajná válka Harryho Frigga
The Young Runaways
1967 Absolvent
Ghostbreakers (TV film)
Pan Fitzwilly
The Young Warriors
1964 Quick Before It Melts
The Hanged Man (TV film)
The Killers
1963 PT 109
To je ale bláznivý svět
1960 Dannyho jedenáctka
Kdo seje vítr
The Rat Race
1959 Pahorek Pork Chop
1957 The Violators

TV seriály

1995 The Naked Truth (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1989 Boys, The (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1977 Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Fay (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Good Life (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Johnny Staccato (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 Joe & Mabel (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace