foto

Sandrine Le Berre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Les heures souterraines (TV film)
2013 Demi-soeur
2012 La Cerise sur le gâteau
2011 Les Hommes à Lunettes
2010 Opération 118 318, sévices clients
2008 Domácnost naruby
Klientka
Pass
Tu peux garder un secret ?
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
2006 Coup de sang
L'équilibre de la terreur
Mon cher voisin
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
2004 P'tit curieux, Le
2003 Toutes les filles sont folles
Tristan: Romantický vrah
2002 Sexes très opposés
Vu à la télé (TV film)
2001 De toute urgence (TV film)
Ráj na zemi
Tanguy
2000 Virilité
1999 Vie est dure, nous aussi, La
1996 Rošťák Beaumarchais
Éleve, L'
1995 Raï
Serment d'Hippocrate, Le (TV film)
Un bruit qui rend fou

TV seriály

2015 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a (S02E07)
2013 Q.I. (TV seriál)
Ceci est mon corps (S02E08)
Je est un autre (S02E07)
Homo, ça coince (S02E06)
další epizody (8)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Nature morte (S08E08)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Une petite héroïne (S10E09)
2005 Rose a Val (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Eternel (S01E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
2003 Famille d'accueil (TV seriál)
Le Secret de Lulu (S03E01)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2015 Le Feu Sacré

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky