foto

Sherry Miles

  • nar. 1952
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 The Pack
1974 Harrad Summer
1973 Vaše tři minuty uběhly
1972 Ballad of Billie Blue, The
1971 Calliope
Making It
The Todd Killings
The Velvet Vampire
1970 The Phynx
1969 Cry for Poor Wally

TV seriály

1978 Richie Brockelman, Private Eye (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Hee Haw (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace