foto

Wendy Allyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kříž
2008 Puberťáci milují sex
2004 The Franklin Abraham
2002 Hoboken Lou
2000 Hardcore Poisoned Eyes

TV seriály

2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Cena (S05E14)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace