foto

Robert Jarociński

  • nar. 8.5.1976 (42 let)
    Toruń, Kujawsko-Pomorskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
2014 Bobry
2013 Ambassada
2012 Big Love
2003 Superprodukcja

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 5 (S03E05)
Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
Wezwanie (S06E01)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Ranczo (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2001 Zostać miss (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace