foto

Cynthia Lennon

  • nar. 10.9.1939
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.4.2015 (75 let)
    Mallorca, Islas Baleares, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 It Was Fifty Years Ago Today... Sgt Pepper and Beyond - a.z.
2013 Good Ol' Freda - a.z.
2011 George Harrison: Living in the Material World - a.z.
John Lennon: Love Is All You Need - a.z.
2005 Best of the Beatles
2004 Největší tajemství Beatles (TV film) - a.z.
2003 Inside John Lennon - a.z.
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 The Beatles Story (TV film) - a.z.
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
1994 Beatles: The First U.S. Visit, The
1988 Imagine: John Lennon
1964 Beatles v USA (TV film)

Hudební videoklipy

2003 George Harrison: Any Road (hudební videoklip) - a.z.
1988 John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky