foto

Kristin Suckow

  • nar. 27.10.1988 (30 let)
    Königs Wusterhausen, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Frau Mutter Tier
2018 Dotkni se mě (studentský film)
Hingabe
Lux: Krieger des Lichts
Sestřička z hor: Vina a trest (TV film)
2017 Tiger Girl
Wilsberg - Alle Jahre wieder (TV film)
2016 Zwangsräumung
2015 Das Geständnis
Herbert
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Zlodějky (studentský film)
2012 Herzversagen (TV film)
2011 Papa Gold
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Taschengeld (studentský film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
Der falsche Mandant (S01E09)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Přes mrtvoly (S20E12)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod einer Hexe (S01E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace