foto

Kristin Suckow

  • nar. 27.10.1988 (32 let)
    Königs Wusterhausen, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Allmen und das Geheimnis der Erotik (TV film)
Stille Post
2019 Frau Mutter Tier
Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
2018 Dotkni se mě (studentský film)
Hingabe
Lux: Krieger des Lichts
Sestřička z hor: Vina a trest (TV film)
2017 On Your Way
Tiger Girl
2016 Zwangsräumung
2015 Das Geständnis
Herbert
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Zlodějky (studentský film)
2012 Herzversagen (TV film)
2011 Papa Gold
2010 Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Taschengeld (studentský film)

TV seriály

2019 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vatergefühle (S08E12)
2018 Beck is back! (TV seriál)
Der falsche Mandant (S01E09)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Přes mrtvoly (S20E12)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Verletzungen (S17E27)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Verlorene Tochter (S11E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod einer Hexe (S01E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky