foto

Nils Nelleßen

  • nar. 1971
    Oldenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Modrá lucerna (TV film)
2009 Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Kleinruppin Forever
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
Přátelé z lepší společnosti (TV film)
2002 Baader
Die Datsche
Erste Ehe (studentský film)
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
Wilsberg und der letzte Anruf (TV film)
2001 Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Südsee, eigene Insel
Škola smrti (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
další epizody (8)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Dvojí smrt Igora Dovgala (S11E11)
Krkavčí matka (S11E10)
Zápasník (S11E09)
další epizody (6)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Ve jménu otce (S11E02)
další epizody (8)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
Poslední let (S10E02)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
další epizody (8)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
Dolly 2 (S08E01)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Modrá krev (S07E03)
Schumannova chyba (S07E02)
další epizody (7)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední móda (S15E14)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Dívka s ptáčkem (S05E02)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
Paralelní světy (S03E05)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
Mimo kontrolu (S01E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Hodina pravdy (S11E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící sláva (S02E20)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace