foto

Nils Nelleßen

  • nar. 1971
    Oldenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Modrá lucerna (TV film)
2009 Horst Schlämmer - Isch kandidiere!
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Kleinruppin Forever
2002 Baader
Die Datsche
Erste Ehe (studentský film)
Stahlnetz - Ausgelöscht (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Liebe, Tod & viele Kalorien (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Südsee, eigene Insel
Škola smrti (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
další epizody (8)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Dvojí smrt Igora Dovgala (S11E11)
Krkavčí matka (S11E10)
Zápasník (S11E09)
další epizody (6)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Ve jménu otce (S11E02)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mord unter Freunden (S06E02)
Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
Poslední let (S10E02)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
další epizody (8)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Außer Kontrolle (S17E29)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
Dolly 2 (S08E01)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Modrá krev (S07E03)
Schumannova chyba (S07E02)
další epizody (7)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední móda (S15E14)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Dívka s ptáčkem (S05E02)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
Paralelní světy (S03E05)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Ledová smrt (S03E02)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
Mimo kontrolu (S01E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Hodina pravdy (S11E04)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Na pokraji (S01E01)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
… Vater sein dagegen sehr (S08E27)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Přátelé z lepší společnosti (E06)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící sláva (S02E20)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky