foto

Sheri Hagen

  • nar. 1968
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 I Am
2020 Kids Run
2019 Herr und Frau Bulle: Totentanz (TV film)
2015 Der weiße Äthiopier (TV film)
Simply Different
2014 Die Schlikkerfrauen (TV film)
2012 Die Männer der Emden
On the Inside
2011 On the Inside
2009 Sopka (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Stella und die Störche
2006 Životy těch druhých
2005 Láska pod africkým sluncem (TV film)
Medvídek koala sám doma (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Baal
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
2000 Liebesengel (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Unter den Palmen
1998 Single sucht Nachwuchs (TV film)
1997 Odložené štěstí (TV film)

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Blutsbande (S09E11)
Geist (S09E10)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Melodie des Todes (S08E14)
2009 Flemming (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Přízrak (S40E10)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Místo činu (TV seriál)
Smrt z Afriky (S37E17)
2005 Místo činu (TV seriál)
Leiden wie ein Tier (S36E27)
Kolín - Miny (S36E14)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Lockvögel (S27E12)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Dokumentární

2017 Die Luther Matrix
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky