foto

Vincenzo Marano

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Les tourtereaux divorcent (TV film)
2009 Taupe 2, La (TV film)
2008 Sans état d'âme
2007 Taupe, La (TV film)
2005 Soudce (TV film)
2004 Commissaire Valence: Viols sous influence (TV film)
2003 Commissaire Valence (TV film)
Faucheuse, La

TV seriály

2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Případ mezi nebem a zemí (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
Disparition (S01E02)
Arrêt d'urgence (S01E01)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Škola života (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace