foto

Edgar M. Böhlke

  • nar. 8.1.1940 (79 let)
    Lauban / Lubań, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
2015 Wer Wind sät (TV film)
2011 Holger sacht nix (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
2010 3
Cindy liebt mich nicht
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Leben mit Hannah
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Echte Männer? (TV film)
Ich back' mir einen Mann (TV film)
Tatort - Leyla (TV film)
2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
Doppelter Einsatz - Todesangst (TV film)
Hrátky s ohněm (TV film)
Mord im Haus des Herrn (TV film)
Starkes Team - Der Mann, den ich hasse, Ein (TV film)
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Der Verleger (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Die Einsamkeit der Krokodile
Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Dreamboy obšťastní každou ženu (TV film)
Menschenjagd (TV film)
Čas znovu nalezený
1998 Das Böse (TV film)
Helden und andere Feiglinge
Polizeiruf 110 - Mordsmäßig Mallorca (TV film)
Straßen von Berlin - Endstation, Die (TV film)
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Echte Kerle
Morlock - Der Tunnel (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Tresko - Amigo Affäre (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1995 Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
Spreebogen (TV film)
Zwei Brüder - Die lange Nacht (TV film)
1994 Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
Tatort - Der schwarze Engel (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Nahkampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Neuland (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Rosenkavaliere (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
Morlock (TV film)
Morlock - Die Verflechtung (TV film)
Morlock - Kinderkram (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
1991 Král rybář
Scheidung a la carte (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
1989 Místo činu - Káťa mlčí (TV film)
1985 Útok současnosti na ostatní čas
1980 Geburt der Hexe
1974 Letzten Tage von Gomorrha, Die (TV film)
1968 Andílek aneb Panna z Bambergu

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2004 Donna Leonová (TV seriál)
Velká voda (E08)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)
1983 Macht der Gefühle, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace