foto

Walter Kelley

  • nar. 5.6.1922 (97 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Železný kříž

Herecká filmografie

Filmy

1983 Ostermanův víkend
1978 Konvoj
1975 Zabijácká elita
1973 Pat Garrett a Billy Kid
1972 Noc králíků
1966 Ztracená jednotka
1963 Lassie - Velké dobrodružství
1959 Attack of the Giant Leeches
1958 The Female Animal
1957 Men in War
1955 Marty
1952 Jumping Jacks
Sailor Beware
Vrať se, Sábinko
1951 Grounds for Marriage
Osudné dopoledne
When Worlds Collide
1950 Nevěstin otec

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Stu Erwin Show (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky