foto

Lorie Pester

  • nar. 2.5.1982 (36 let)
    Plessis Bouchard, Val d'Oise, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Boj o Hedvábnou stezku
2014 Algérie pour toujours
2010 Un mari de trop (TV film)
1996 Povolání: Učitel

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Epizoda 99 (S01E99)
Epizoda 98 (S01E98)
Epizoda 97 (S01E97)
další epizody (183)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)
2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

TV pořady

2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2011 Danse avec les stars (TV pořad)
Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
À prendre ou à laisser (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2002 La grande école des fans (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On a tout essayé (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace