foto

Peter Bause

  • nar. 15.12.1941 (78 let)
    Gotha, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
1993 Geschichten aus der Heimat - Beziehungskisten/Teufelsbräute/Der Hundertjährige (TV film)
1992 Erdnußmann, Der
1991 Der Zwerg im Kopf (TV film)
Světlo lásky
Tanz auf der Kippe
1990 Die Generalin seiner Majestät (TV film)
Himmelblaue Augen (TV film)
König Phantasios (TV film)
Pause für Wanzka (TV film)
Schmerzpatienten müssen warten (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Die Irrfahrten des Weihnachtsmannes (TV film)
Großer Frieden (TV film)
Konstantin und Alexander (TV film)
Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Unsichtbare Fährten (TV film)
Späte Ankunft (TV film)
Zwei schräge Vögel
1988 Das Mädchen Leo (TV film)
Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Kalte Duschen (TV film)
1986 Die Suche nach dem goldenen Vlies
Die Weihnachtsklempner (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
1985 Die dritte Frau (TV film)
Es steht der Wald so schweigend (TV film)
Hälfte des Lebens
Unternehmen Geigenkasten
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Der Mann mit dem Ring im Ohr
Märchenzirkus (TV film)
Ostrov labutí
Taková milá paní... (TV film)
1982 Der Tausch (TV film)
Konrads Erbtanten (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Martin XIII. (TV film)
Märchenzirkus (TV film)
1980 Früher Sommer
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Das Gemeinschaftszimmer (TV film)
Der Fall Brian O'Hara (TV film)
Der zweite Mann (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Der verschwundene Fluß (TV film)
Die Schildbürger (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Netvor ze Samarkandu (TV film)
Vor dem Abendessen (TV film)
Wer das Unglück meistert, findet das Glück (TV film)
1975 Die Falle (TV film)
1974 Alwin auf der Landstraße
Der Maulheld (TV film)
Die Explosion auf der Maine (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
Tilla und der Burgvogt (TV film)
1973 Der wunderbare Schatz (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Kalkutta, 4. Mai (TV film)
1971 Der Unfallzeuge (TV film)
Mein Freund (TV film)
Verwandte und Bekannte (TV film)
Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1965 Terra incognita

TV seriály

2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Immer in Bereitschaft (S08E38)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
1997 Mama ist unmöglich (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Babuška (S01E01)
1994 Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Biest (E102)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Der Fall Petra Hansen (E65)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Geschiedene Leute (E39)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Flussgeschichten (TV seriál) - mod.

Divadelní záznam

1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1981 Die Mutter (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1967 Happy End (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky