foto

Wolfgang Stumph

  • nar. 31.1.1946 (74 let)
    Radków, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alfons Třasořitka
2018 Bez věcí nad věcí
Stubbe – Tod auf der Insel (TV film)
2017 Harrys Insel (TV film)
2015 Blindgänger (TV film)
Die Insassen (TV film)
Marry Me!
Weihnachtsmänner (TV film)
2014 Dessau Dancers
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
2011 Stankowskis Millionen (TV film)
Stilles Tal
2009 30 Tage Angst (TV film)
Romeo und Jutta (TV film)
Salami Aleikum
2008 Bez syna neodejdu (TV film)
Stürmische Zeiten (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Drážďany (TV film)
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Das Schwalbennest (TV film)
Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Derrick - Die Pflicht ruft!
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
Oskar der Klomann
2002 Ein Sack voll Geld (TV film)
Heimatfilm! (TV film)
2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
1999 Bis zum Horizont und weiter
1995 Theaterdonner (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
Mladí detektivové: Dračí oko
1991 Jeď, Trabi, jeď!

TV seriály

2014 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Mordfall Maria (E50)
Der König ist tot (E49)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
Blutsbrüder (E47)
Gefährliches Spiel (E46)
2012 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Alte Freunde (E45)
In dieser Nacht (E44)
Begleiterinnen (E43)
2011 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
Der Stolz der Familie (E41)
Kassensturz (E40)
2010 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verräter (E39)
Gegen den Strom (E38)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
Sonnenwende (E36)
Im toten Winkel (E35)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf dünnem Eis (E34)
Dritte Liebe (E33)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verhängnisvolle Freundschaft (E30)
Schwarze Tulpen (E29)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
Nina (E27)
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E26)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Yesterday (E25)
Opfer im Zwielicht (E24)
Auf Liebe und Tod (E23)
další epizody (4)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
Havanna Dream (E19)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
Tod des Models (E17)
Baby-Deal (E16)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
Die Seherin (E14)
1998 Salto kommunale (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und Elli (E11)
Stubbe und die Killer (E10)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
další epizody (4)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und das Kind (E07)
Stubbe und die andere Frau (E06)
Stubbe und der Pferdestecher (E05)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbes Hunderttausend (E04)
Stubbes Urlaub (E03)
Stubbe sieht rot (E02)
další epizody (4)
1993 Salto postale (TV seriál)

Dokumentární

2019 GrenzenLos - Wolfgang Stumph auf Spurensuche (TV film)
Legenden - Ein Abend für Bernd-Lutz Lange (TV film)
2016 HeimatLiebe - Wolfgang Stumph auf Spurensuche von Dresden über Irland nach Vietnam (TV film)
2015 Go Trabi go forever (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 GrenzenLos - Wolfgang Stumph auf Spurensuche (TV film)

Host

TV pořady

2017 Wir lieben Fernsehen! (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky