foto

Jessica Grabowsky

  • nar. 8.4.1980 (38 let)
    Siilinjärvi, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Jussi palkinto

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2014 Kristuksen morsian (TV film)
Mannerheim kuulee
2013 8-Ball
Taskuparkki
2012 Láska a jiné trable
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Georg & Lydia (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2010 Metsään
2009 Mun sydän, mun vika (studentský film)
Sininen delfiini

TV seriály

2016 Ihon alla (TV seriál)
Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Elämää suurempaa (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace