foto

Kendži Anan

  • nar. 24.2.1962 (56 let)
    Taketa, Oita, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jungle Fever (TV film)
Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
Taiyô no futa
2015 Gjarakuší kaidó
2014 Akumu-chan (TV film)
Akumu-chan The Movie
2013 Kiyosu kaigi
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
Yoso no Uta ~ Watashi no Uta (TV film)
2011 Sutekina kanashibari
2010 Osaka Love & Soul: kono kuni de ikiru koto (TV film)
2009 Gokusen: The Movie
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
2008 Bizanee (TV film)
Nadešiko tai (TV film)
Za majikku awâ
2007 Černý pásek
2006 The Hit Parade (TV film)
Toritsu Mizusho! (TV film)
2004 Gosuto shauto
2001 Maria
2000 Shomuni Special 2 (TV film)
1994 Waga jinsei saiaku no toki

TV seriály

2017 Košoku robotto (TV seriál)
2015 Čanpon tabeta ka (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Owakon TV (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Joidore kotodži (TV seriál)
Kuroneko, tokidoki Hanaja (TV seriál)
Muššu! (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Akumu-chan (TV seriál)
Ataru (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Micu no adži (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Saisei no Machi (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)
Gokusen 3 (TV seriál)
Hišo no kagami (TV seriál)
Jume o kanaeru zó (TV seriál)
Kódo burú (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Himicu no hanazono (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Nogaremono Orin (TV seriál)
Tatta hitocu no koi (TV seriál)
2005 Ai no Uta (TV seriál)
Gokusen 2 (TV seriál)
Koi ni Ochitara (TV seriál)
Koini ochitara (TV seriál)
2004 Mother and Lover (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
Tokyo Love Cinema (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)
1997 Ii hito (TV seriál)
Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
Seigi wa Katsu (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace