foto

Elias Pressler

  • nar. 8.12.1988 (30 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Alle meine Lieben (TV film)
2006 Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Mein Mörder (TV film)
2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Silentium
Vila Henrieta

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace