foto

Stefan Jürgens

  • nar. 26.2.1962 (57 let)
    Unna, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tödliche Gefühle
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2010 Blackout (TV film)
2008 Ossi's Eleven
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Auftauchen
Hledám rodinu (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Legenda o Jiřím a drakovi
2003 Espresso
Mensch Mutter
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Láska může všechno (TV film)
Mord an Bord (TV film)
Oesters van Nam Kee
Was nicht passt, wird passend gemacht
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Diggityho poklad
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Mušketýr
Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
2000 Aktion 2/9
Kalhoty v pozoru
Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
Napětí (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Katjino dobrodružství
Männer sind wie Schokolade (TV film)
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1998 Der Campus
Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1997 Der Todesbus (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem III (TV film)
1996 Tatort - Krokodilwächter (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Nervensache (TV film)
1993 Nordkurve

TV seriály

2012 Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1994 Nacht der Frauen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Zeit für Licht ins Dunkel (TV pořad)
2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace