foto

Stefan Jürgens

  • nar. 26.2.1962 (58 let)
    Unna, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der vierte Mann (TV film)
2016 Tödliche Gefühle
2012 Láska ze spermabanky (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2010 Blackout (TV film)
2008 Ossi's Eleven
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Auftauchen
Hledám rodinu (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Legenda o Jiřím a drakovi
2003 Espresso
Mensch Mutter
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Láska může všechno (TV film)
Mord an Bord (TV film)
Oesters van Nam Kee
Was nicht passt, wird passend gemacht
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Diggityho poklad
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Mušketýr
Männer sind zum Abgewöhnen (TV film)
2000 Aktion 2/9
Kalhoty v pozoru
Místo činu: Berlín - Dědek (TV film)
Napětí (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1999 Katjino dobrodružství
Männer sind wie Schokolade (TV film)
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Tatort - Dagoberts Enkel (TV film)
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1998 Der Campus
Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1997 Der Todesbus (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
Vánoce s Willy Wuffem III (TV film)
1996 Tatort - Krokodilwächter (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Nervensache (TV film)
1993 Nordkurve

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Angeltrip (S15E04)
Schuld (S15E03)
Schatzsuche (S15E02)
další epizody (15)
2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Bis aufs Blut (S14E05)
Alte Indianer (S14E04)
Tod im Taxi (S14E03)
další epizody (16)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Unter Verdacht (S13E06)
Die Fäden in der Hand (S13E05)
Familie Schweiger (S13E04)
další epizody (17)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Außer Kontrolle (S12E05)
Auf ewig (S12E04)
Hangover (S12E03)
další epizody (15)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
Der Kronzeuge (S11E05)
Vor aller Augen (S11E04)
další epizody (16)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
Gute Gesellschaft (S10E05)
Mörderspiel (S10E04)
další epizody (13)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Mrs. D. (S09E09)
Am Abgrund (S09E08)
Undercover (S09E07)
další epizody (16)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Bez peněz je to nuda (S03E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
Zimmer 312 (S08E08)
Im freien Fall (S08E07)
další epizody (10)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Verraten und verkauft (S07E12)
Tod à la carte (S07E11)
další epizody (15)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
Drei Millionen Tote (S06E11)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
další epizody (15)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
Blindspuren (S05E10)
Böser Zauber (S05E09)
další epizody (16)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
další epizody (10)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (12)
1994 Nacht der Frauen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Zeit für Licht ins Dunkel (TV pořad)
2017 Lieder auf Banz (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky