foto

Victor Lundin

  • nar. 15.6.1930
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.6.2013 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Revamped
2006 Theory of Everything, The
Veterans Day
2005 Scarred
2002 Fatal Kiss (TV film)
1976 Super Seal
1967 Hondo and the Apaches (TV film)
1966 Pevnost mrtvých
1965 Největší příběh všech dob
1964 Robinson Crusoe na Marsu
1963 Island of Love
Promises! Promises!
1962 Dva na houpačce
1960 Ma Barker's Killer Brood
1959 The Miracle

TV seriály

1997 Babylon 5 (TV seriál)
Epiphanies (S04E07)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Věc soucitu (S01E27)
1966 Batman (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Super Seal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace