foto

Jürg Löw

  • nar. 27.1.1946 (74 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Weg nach Padulim
Tatort - One Way Ticket (TV film)
2017 Zwei (TV film)
2016 Toni Erdmann
2015 Tatort – LU (TV film)
2013 Adieu Paris
2012 Abseitsfalle
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Riskante Patienten (TV film)
2011 Das Blaue vom Himmel
Divocí koně (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Geliebte Familie (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2008 Hunkeler macht Sachen (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2007 Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Darebáci na cestách
Sommer mit Hausfreund (TV film)
2004 Das Paar im Kahn (TV film)
Projektionen
2002 Ernstfall in Havanna
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
2000 Der Letzte Sommer (TV film)
Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1996 Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)
1995 Sedmý bratříček
1994 Tatort - Herrenboxer (TV film)
1992 German Fried Movie
1983 Tatort - Mord ist kein Geschäft (TV film)

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Pomatený případ (S04E09)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod trägt Weiß (S06E02)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Frankie (S10E06)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Kalle kocht (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Westerdeich (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Boj o metr (TV film) - vyp.
2009 Terra X: Die geheime Entdeckung - Rätsel der Urzeit (TV film) - vyp.
2007 Germáni (TV seriál)
1986 El suizo - un amour en Espagne
1982 Terra X (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

1997 April-Hailer-Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky