foto

Jürg Löw

  • nar. 27.1.1946 (71 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zwei (TV film)
2016 Toni Erdmann
2015 Tatort – LU (TV film)
2013 Adieu Paris
2012 Abseitsfalle
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Riskante Patienten (TV film)
2011 Das Blaue vom Himmel
Divocí koně (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Geliebte Familie (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2008 Hunkeler macht Sachen (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2007 Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Kobra 11 - Frankie (TV film)
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Darebáci na cestách
Sommer mit Hausfreund (TV film)
2004 Das Paar im Kahn (TV film)
2002 Ernstfall in Havanna
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
2000 Der Letzte Sommer (TV film)
Höllische Nachbarn - Chaos im Hotel (TV film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1999 Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
1996 Und tschüss! Auf Mallorca (TV film)
1995 Sedmý bratříček
1994 Tatort - Herrenboxer (TV film)
1992 German Fried Movie
1983 Tatort - Mord ist kein Geschäft (TV film)

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Pomatený případ (S04E09)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kalle kocht (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Westerdeich (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Boj o metr (TV film) - vyp.
2009 Terra X: Die geheime Entdeckung - Rätsel der Urzeit (TV film) - vyp.
2007 Germáni (TV seriál)
1986 El suizo - un amour en Espagne
1982 Terra X (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace