foto

Klaus Piontek

  • nar. 28.2.1935
    Trebnitz, Německá říše
  • zem. 22.6.1998 (63 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Verwechslung (TV film)
1995 Das Versprechen
Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1994 Der Biberpelz (TV film)
1993 Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Lügnerin, Die
1991 Der Rest, der bleibt (TV film)
Der zerbrochne Krug (TV film)
Jugend ohne Gott (TV film)
Království zlé čarodějnice
Lord Hansi
Rückkehr ins Leben (TV film)
1990 Geschichten einer Nacht (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
Freischütz in Berlin (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Märztage in Berlin (TV film)
1986 Traum vom Elch, Der
1984 Vyměněná královna
Wo andere schweigen
1983 Aufbruch - Verrat - Hoffnung (TV film)
Der Aufenthalt
1982 Der Teufelskreis (TV film)
Dlouhá cesta do školy
Sedmiléta Sabina Kleistová
1981 Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Hedda Gabler (TV film)
Všechna moje děvčata
Zrcadlo velkého mága
1979 Tull (TV film)
1978 Der Meisterdieb (TV film)
Glücksperlen (TV film)
Ursula (TV film)
1977 Die Schildbürger (TV film)
Maminko, jsem živ
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
Schach von Wuthenow (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Utrpení mladého Werthera
1975 Mein lieber Mann und ich (TV film)
Requiem für Hans Grundig
1974 Kabale und Liebe (TV film)
1971 Junger Mann (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Ein Strauß roter Rosen (TV film)
Junge Frau von 1914 (TV film)
1969 Das siebente Jahr
1968 Alchimisten (TV film)
Die Toten bleiben jung
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Ein sonderbares Mädchen (TV film)
Mädchen auf dem Brett, Das
Šel sám (TV film)
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
Kleine Prinz, Der (TV film)
1965 Die besten Jahre
König Drosselbart
Lotova žena
1964 Doppelt oder nichts (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
1963 Irrungen - Wirrungen (TV film)
Marktplatz der Sensationen (TV film)
Ten vedle tebe (TV film)
1962 Mord in Gateway (TV film)
1961 Kaution (TV film)
Melodie in A-Moll (TV film)
1960 Die Insel Gottes (TV film)
Lehrer Stefan (TV film)
1959 Mirandolina (TV film)
Sechse kommen durch die ganze Welt
Tante Minna und der polytechnische Unterricht
Von allen vergessen (TV film)

TV seriály

1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1988 Legendy z historie (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Diktatur des Gewissens (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky