foto

George Keymas

  • nar. 18.11.1925
    Springfield, Ohio, USA
  • zem. 17.1.2008 (82 let)
    Palm Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Druhá strana půlnoci
1973 Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
1967 El magnifico extranjero
Winchester '73 (TV film)
1966 Pevnost mrtvých
1965 Arizona Raiders
1964 He Rides Tall
1962 Stateční jsou osamělí
1960 Studs Lonigan
The Slowest Gun in the West (TV film)
1958 Cole Younger, Gunfighter
Gunsmoke in Tucson
The Light in the Forest
1957 Apache Warrior
Gunfire at Indian Gap
Plunder Road
The Storm Rider
Utah Blaine
1956 Fury at Gunsight Pass
Kentucky Rifle
The Maverick Queen
The White Squaw
Thunder Over Arizona
Walk the Proud Land
1955 Apache Ambush
Kismet
Santa Fe Passage
Stranger on Horseback
The Prodigal
The Vanishing American
Wyoming Renegades
1954 Drums of Tahiti
Návnada
The Bamboo Prison
The Black Dakotas
The Raid
They Rode West
1953 Flame of Calcutta
King of the Khyber Rifles
Roucho
Salome
Siren of Bagdad
1952 Actor's and Sin
The Miracle of Our Lady of Fatima
1951 Mask of the Avenger
1950 Border Rangers
I Shot Billy the Kid

TV seriály

1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Shane (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Eye of the Beholder (S02E06)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace