foto

Dagny Dewath

  • nar. 1981
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
Todesfrist - Nemez und Sneijder ermitteln (TV film)
2018 Všechno v pohodě
2017 Die Konfirmation (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Rose
2015 600 PS für zwei (TV film)
Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Weihnachtsmänner (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Hüter meines Bruders
Stromberg - Der Film
2013 Dear Courtney
Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Der goldene Zweig (studentský film)
Idiotentest (TV film)
2009 Gisberta

TV seriály

2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Die Donau ist tief (E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Spuren der Vergangenheit (E25)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Schwedenschatz (S17E18)
2019 Der Lehrer (TV seriál)
...weil Dummheit nicht lustig ist, sondern traurig (S07E03)
Das is'n Date und keine Prüfung (S07E02)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unangenehme Wahrheiten (S05E08)
Rentnercops (TV seriál)
Bankgeheimnis (S03E08)
Der Lehrer (TV seriál)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
Erst Fluchtweg überlegen, dann abhauen! (S06E08)
Irgendwelche Notrufe, Alarme, Explosionen? (S06E06)
další epizody (4)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schuldig (S09E20)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Zzizzi (E06)
Professor T. (TV seriál)
Mord im Hotel (S01E03)
Dr. Klein (TV seriál)
Pläne (S04E03)
Konsequenzen (S04E02)
Im freien Fall (S04E01)
Hubert a Staller (TV seriál)
Blackout (S06E08)
Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Kobra 11 (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Moskvy (S21E05)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod eines Kammerjägers (S07E07)
Policie Hamburk (TV seriál)
Paulines Fall (S09E21)
Wilsberg (TV seriál)
48 Stunden (E48)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S18E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky