foto

Hinnerk Schönemann

  • nar. 30.11.1974 (45 let)
    Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
Marie Brand und die falschen Freunde (TV film)
2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
My Tři !!!
2018 Marie Brand und das Verhängnis der Liebe (TV film)
Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2016 Bibi a Tina 3: Holky proti klukům
Der mit dem Schlag (TV film)
Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
Marie Brand und die Spur der Angst (TV film)
Marie Brand und die rastlosen Seelen (TV film)
2015 Harter Brocken (TV film)
Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Alles Inklusive
Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Marie Brand und das Mädchen im Ring
Mord in Aschberg (TV film)
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
Who is Hu
Zeugin der Toten (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
Dobrodružství Hucka Finna
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Mörderische Jagd (TV film)
Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Der Himmel hat vier Ecken
Hindenburg (TV film)
Marie Brand und der Moment des Todes (TV film)
Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
Tom Sawyer
Válečný kůň
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
Mörder auf Amrum (TV film)
Tödlicher Mord (TV film)
Zátoka pirátů
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Tatort - Seenot (TV film)
Ten život je tvůj (TV film)
2007 Der andere Junge
Große Lügen!
Ich wollte nicht töten (TV film)
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
Praha - Železná opona (TV film)
Yella
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Emmino štěstí
Klytaemnestra Pocket
Lucy
Mörderische Erpressung (TV film)
Pojď blíž
Životy těch druhých
2005 Arnies Welt (TV film)
NVA
Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
V cizí kůži
Vzdušný most (TV film)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV film)
Dornröschens leiser Tod (TV film)
Hab mich lieb!
2003 Brána k nebesům
Kroko
2002 Amen.
Baader
Einfach so bleiben
Kiss and Run
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
Mein Bruder, der Vampir

TV seriály

2020 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Nebuď zlý. (S02E06)
Dělej, rozbíjej (S02E05)
Kupuj to. Prodávej to. Miluj to. (S02E04)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Dinge des Lebens (E09)
2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
O tuhle realitu nemám zájem (S01E04)
Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
Gold! (E07)
2018 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Waidmannsheil (E06)
Sandy (E05)
2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Mrtvý v moři (E04)
Tajemství Estonie (E03)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord nach Mitternacht (E08)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Odplata (S02E03)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Nina (E27)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1984 Kennwort Kino (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky