foto

Ron Hayes

  • nar. 26.2.1929
    San Francisco, California, USA
  • zem. 1.10.2004 (75 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Dead Solid Perfect (TV film)
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
1986 Řekni ano!
1985 Přání smrti 3
1980 Galyon
1978 Happily Ever After (TV film)
Standing Tall (TV film)
Zero to Sixty
1970 Lassie: Peace Is Our Profession (TV film)
1966 Podmořská cesta kolem světa
1960 Who Was That Lady?
1959 Face of a Fugitive
Gunmen from Laredo

TV seriály

1983 A-Team (TV seriál)
Children of Jamestown (S01E02)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Escape (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
1964 Destry (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace