foto

Jenny Beck

  • nar. 3.8.1974 (45 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Splátka na vraždu (TV film)
1986 Skřítek
1985 Canterville Ghost, The (TV film)
1984 Stahující se smyčka

TV seriály

1991 Roseanne (TV seriál)
Home-Ec (S03E16)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace